L’alcalde de Meliana s’incorpora el dilluns a treballar a À punt com assessor lingüístic

1108

L’alcalde de Meliana, Josep Riera, ha anunciat hui a la seua pàgina de Facebook que el proper dilluns s’incorpora com a treballador a À punt Media. Riera retornarà així a la que fou la seua llar durant una dècada des que en 2003 va aprovar les oposicions per a incorporar-se a Canal 9 on va treballar fins el seu tancament al 2013.

Segons ha explicat, la setmana que ve començarà a recuperar la seua trajectòria professional com a assessor lingüístic que passarà a la seua activitat laboral tot i que no serà l’única dedicació ja que Riera té previst compaginar-la amb la responsabilitat de l’Alcaldia de Meliana.

Però això suposarà canvis d’organització i de funcionament que, en previsió, ja es van acordar al ple ordinari de gener. La seua dedicació a l’Ajuntament continuarà, segons diu, sent “molt important” i deixarà de rebre un sou per dedicació exclusiva per passar al sistema d’indemnitzacions per assistència als òrgans col·legiats, com altres regidors i regidores del ple.

“Per garantir el dia a dia del govern i de la gestió municipals, tindran més presència i dedicació a l'Ajuntament la primera tinenta d'Alcaldia, Maria Pilar Asensio, i les regidores Amparo Martí i Esther García”, explica Riera, qui afegeix: “Ha sigut una decisió meditada tant a nivell personal i familiar com al si del meu grup i de l'equip de Govern. És un moment en què els projectes de legislatura planificats estan tots en marxa, fet que en facilita el seguiment”.

L’alcalde ha reconegut que ara té dos reptes “molt engrescadors” com són “continuar portant endavant un projecte de poble transformador per a Meliana i aportar la meua experiència professional en la recuperació de la televisió, la ràdio i els mèdia del poble valencià”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.