Senior i el Cor Brutal completa el cartell del Xufa Rock

376

Alboraia. Xufa Rock 2014

Ja fa un mes que el Xufa Rock, el festival organitzat a la platja d’Alboraia durant la nit de Sant Joan, anunciava els grups que formarien part de l’edició d’enguany, que estarà encapçalada per La Gossa Sorda i l’Orquestra La Pato.

A més, la nit del passat dimarts 10 de juny tres components de la banda valenciana de Rock, Senior i el Cor Brutal, anunciaven la seua actuació al Xufa Rock animant a la gent a assistir-hi, desvelant així l’última confirmació i tancant el cartell del festival.

Amb aquesta confirmació és tanquen les activitats del festival que a més comptarà amb l’actuació dels Smoking Soul’s i d’activitats infantils amb el Xufa Kids, una actuació dirigida als més xicotets de la mà del grup de de teatre Rodamons.

El colofó de la festa serà una correfoc, de la mà de la colla de Dimonis de Campanar, per celebrar la nit més curta de l’any i donar la benvinguda a l’estiu amb foc i pólvora il·luminant una nit que es preveu màgica.

Per als dies previs al festival també s’han anunciat activitats, destacant la presentació del documental “Pep Gimeno Botifarra, el cant de les arrels”. Un documental d’Albert Montón que compta amb la col·laboració de la Universitat de València entre d’altres, i que a Alboraia es presentarà el 20 de juny al Teatre l’Agrícola de la mà del Xufa Rock.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.