Albalat dels Sorells torna a obrir les portes a la cultura en la VI edició del seu festival de Dansa

366

Albalat dels Sorells torna a obrir les portes a la cultura en la VI edició del seu festival de Dansa que és celebrarà enguany els dies 12 i 13 de juny. Esta VI edició serà a l’aire lliure, gratuïta i organitzada en dos jornades de vesprada i de nit “perquè tot el món torne a disfrutar de la cultura segura i necessària”, segons els responsables d’Albalat en Dansa.

Albalat en DansaEl festival comptarà en 8 actuacions de diverses companyies nacionals i tindrà com a novetat dos actuacions a la nit, una d'elles una ‘jam dansa’ en el que Albalat convida a tots “a posar-se les sabatilles per a participar en una festa oberta a tot el món. Volem que tot el món vinga a dansar”, segons ha explicat Pepa Cases, directora tècnica del festival.

Albalat en Dansa començarà el dia 12 a les 19 hores amb CoraSHE de Raquel Castelló i Fernando Cencillo. A les 19:15 hores actuarà Nexes de Cia. i a les 19:45 hores Specular peculiar de Eyas Dance Project. A la nit a les 22 hores serà la representació de Niágara de La Intrusa Danza i a les 22:30 hores Jam Dansa amb música en directe de UNAM.

El diumenge 13 de juny a les 18:30 hores actuarà Gènesi de Cia. Catarsis, a les 18:45 hores 8km en mula d’Álvaro Murillo i a les 19 hores Kuzushi de Cia Tejido Conectivo i Cocinando Danza.

Únic festival municipal de dansa

El festival, que no va parar l’any pese a la pandèmia, compta en un pressupost de 12.000 euros que corren íntegrament a càrrec de l’ajuntament. L’alcalde Nicolau Claramunt animà a la Diputació i a la Generalitat a animar-se a col·laborar en este festival “que està plenament consolidat”.

Claramunt ha explicat que “el festival és una oportunitat per a poder gaudir de la dansa i també de l’entorn d’Albalat dels Sorells” i ha recalcat la consolidació del festival que “fins i tot l’any passat, en plena pandèmia i amb totes les mesures sanitàries, va ser un èxit de participació i d’acolliment pels veïns i veïnes d’Albalat”.

La regidora de cultura, Marisa Gimeno, ha animat a tots els veïns “a gaudir del festival, de les arts escèniques i de la cultura segura a l’aire lliure”.

La directora del festival, Pepa Cases, ha agraït a l’ajuntament de la localitat la llibertat artística per a la composició del festival i ha elogiat que “és l’únic festival de dansa impulsat a nivell municipal al territori valencià”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.