Albalat dels Sorells demana a Sanitat que consolide la segona plaça administrativa al centre de salut

1023

Un any i mig després de l'esclat de la pandèmia i, en conseqüència, de la prova de "foc" més important que hem hagut de superar la societat i els governs de tot arreu, és molt evident que la resposta pública enfront de la crisi, ha estat valuosíssima i indispensable. Si més no, així ho han reconegut tant els polítics com la ciutadania.

L'alcalde, Nicolau Claramunt, informant el personal del Centre de Salut de la campanya reivindicativa

A Albalat dels Sorells, malauradament, tampoc hi ha hagut una excepció pel que fa als estralls ocasionats pel coronavirus. Més enllà de la dificultat de gestió els primers mesos de pandèmia, la resposta del personal sanitari, en especial, també ha estat igualment insuperable.

És per això que, davant un escenari on s'ha destacat l'atenció directa amb les persones, i el valor de la humanització i gestió de la crisi ha estat element clau i essencial per a fer front a la catàstrofe, l'ajuntament d'Albalat dels Sorells, amb les competències justetes pel que significa en l'àmbit sanitari; ara que ha passat el pitjor de la COVID-19, ha posat en marxà una campanya de recollida de signatures per a demanar que es consolide la plaça de personal administrativa que s'ha habilitat per reforçar l'atenció a l'inici de la crisi sanitària i que té una continuació incerta en els pròxims mesos.

Per a l'alcalde, Nicolau Claramunt, l'inici d'una campanya de conscienciació i informació a la ciutadania, impulsada des de l'ajuntament, per tal de demanar a la Conselleria de Sanitat que consolide eixa segona plaça administrativa del Centre de Salut, "és del tot procedent, vist el resultat i la tasca imprescindible que exerceixen tot el personal dels sector sanitari".

Recollida de signatures

En aquest sentit, la part més important de la campanya "és la visibilització de la demanada a través de la recollida de signatures per tal de consolidar el lloc de treball de la segona persona administrativa", tal com ens comenta el primer edil.

Per a l'ajuntament, segons s'explicita en el document de recollida de signatures: "els últims mesos el centre mèdic ha disposat d'una persona més per fer l'atenció administrativa i gestió de cites prèvies de l'ambulatori; que este fet ha suposat una gran millora en la gestió i atenció a les persones usuàries, al mateix temps que, el fet ha posat en evidència la necessitat de consolidació d'esta plaça; que esta segona plaça és temporal i per tant cap la possibilitat que en unes setmanes desaparega, tornant a patir una mancança en el servei d'atenció."

Els motius d'inici de l'acció popular es fan objectiu a partir de la sol·licitud concreta que també queda reflectida en el mateix document, i que diu: "És per tot açò, que els sotasignats, veïns i veïnes d'Albalat dels Sorells, sol·liciten a les autoritats sanitàries que es consolide la segona plaça d'atenció administrativa al centre mèdic del nostre poble."

 

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.