La 7K Port Saplaya es prepara per a la seua V edició

601

La cinquena edició de la Carrera Popular 7K Port Saplaya Rotary Internacional es prepara per a tornar a reunir a nombroses corredores i corredors a la vora del Mediterrani el pròxim 5 de maig.

Sota el lema ‘Córrer x el cor‘, la nova edició tornarà a tenir una fi solidària i celebrarà nombroses activitats paral·leles vinculades per a tot el públic. L’esdeveniment esportiu portarà al passeig marítim de Port Saplaya activitats orientades al running, música, ioga i altres iniciatives recreatives en el mar perquè corredors i corredores, així com assistents, puguen gaudir d’un diumenge esportiu diferent.

La 7K Port Saplaya comptarà amb un traçat circular atractiu en el qual la Piscina Municipal d’Alboraia serà el punt d’eixida i d’arribada. La carrera recorrerà una de les zones més atractives i pintoresca de la localitat marítima i l’horta d’Alboraia.

La competició comptarà amb les categories Local Absoluto i Veterà tant en l’apartat masculí com a femení. A més, es durà a terme també un recorregut infantil amb un trajecte molt més curt (750 metres) perquè els més xicotets i xicotetes puguen gaudir també de l’esdeveniment.

La carrera serà 100% solidària, destinant tots els beneficis obtinguts a l’associació ‘El somni de Vicky’, encarregada d’investigació del càncer infantil.

Port Saplaya celebrarà així la seua cinquena edició, sent una prova consolidada a la Comunitat Valenciana. La prova està organitzada entre Deporbrands, la piscina municipal d’Alboraia «Pool Beach» i Escola de Mar «Xsa Surf» amb el suport de l’àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Alboraia.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.