L'amplia oferta informativa, reflex de societats plurals

8 lecturas

Una àmplia oferta informativa és el reflex d’una societat democràtica, sana i plural, per això celebrem i ens congratulem del desé aniversari del periòdic Hortanoticias.com. Una publicació pionera en l'àmbit digital valencià que compta amb més de quatre mil subscriptors que reben diàriament un butlletí amb les principals notícies del dia.

La premsa no sols actua com a informadora, sinó també com a transmissora de valors, de pensaments, de comportaments, de cultura. Per això necessitem una premsa comarcal que transmeta i reforce allò que som i allò que anhelem com a societat. Perquè és aquesta premsa la que està més a prop dels valencians i valencianes, tant per a informar-nos del que succeeix als nostres municipis, com per a arreplegar les nostres inquietuds, les nostres necessitats i difondre allò que ens fa únics.

Vull destacar el paper imprescindible que fa la premsa comarcal per la seua tasca dinamitzadora dins de les comunitats locals. Al mateix temps vull reconéixer l'excel·lent treball que tot l'equip d'aquesta publicació digital ha fet durant aquests deu anys de recorregut, en els quals s'ha consolidat com un referent cultural pel seu compromís informatiu amb la comarca de l’Horta.

Jorge Rogríguez Gramage | President de la Diputació de València | @JorgeRodrigz_

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí