Torrent va celebrar la festivitat de la Mare de Déu del Rosari

882

Torrent va celebrar la festivitat de la Mare de Déu del Rosari, una festa que reunix diverses generacions de torrentins en uns dies en què la ciutat s’ompli de música, color i alegria.

Torrent va celebrar la festivitat de la Mare de Déu del RosariDurant la nit de dissabte es van celebrar les tradicionals enramades, en les quals els grups de joves que han sigut clavaris es dirigixen a les cases de mares, novies, amigues, clavariesses, etc. a cantar-los unes serenates i originals cançons, en ocasions inventades per ells mateixos. I, com és costum, els deixen uns pètals de rosa a les portes de les cases. Els clavaris de la Mare de Déu dels Desemparats també acudir al cant de les tradicionals albaes en esta nit festiva a Torrent, entre altres llocs van fer parada a l’Ajuntament on els van rebre l’alcalde Jesús Ros i part de la corporació municipal.

El matí de diumenge va tindre lloc el trasllat de la Mare de Déu del Rosari des de la casa d’un dels clavaris en el carrer de la Mare de Déu de l’Olivar fins a l’església de l’Assumpció, on es va celebrar la missa major. En esta celebració, l’alcalde Jesús Ros, i el regidor d’Activitats Lúdiques i Tradicionals, Alfred Costa, van voler estar al costat dels clavaris, acompanyats de diversos membres de la corporació que es van sumar a familiars i amics en un dia tan especial per a estos joves.

Ja per la vesprada, les campanes van anunciar l’eixida en processó de la Mare de Déu del Rosari, amb sortida i arribada a l’església de l’Assumpció. Durant el recorregut, centenars de confrares van acompanyar la imatge, la qual, amb un castell de focs artificials de fons, feu entrada a la parròquia on es van cantar els gojos a la Mare de Déu.

Clavaris 2016-2017

Salvador Juan Calatayud Porcuna

Adrián Marín Rodríguez

Fernando Medina Martínez

José María Medina Moreno

Joel Mora Martínez

Álvaro Ortí Verdet

Guillem Santonja Ugena

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.