Torrent, seu de la cimera fallera del G6

810

Torrent seu de la cimera fallera del G6

Torrent reunirà al 21 de febrer a les Juntes Locals Falleres de Borriana, Sagunt, Junta Local Fallera de Torrent, Alzira, Gandia i Dénia, el denominat G6. L’anunci es va comunicar a la reunió dels responsables de les Juntes Locals a Torrent per tal de preparar el actes de la Trobada anual.

A l’acte de febrer estaran també convidades la Junta Local Fallera de Xàtiva, ciutat que es sumaria oficialment a este grup de ciutats amb “falles centenàries” probablement en eixa data. A més contarà amb la presència de la Junta Central Fallera de València, la Federació de Fogueres d’Alacant i molt probablement els representants de les Festes de la Magdalena de Castelló.

El grup del G6 pretén aunar esforços per treballar conjuntament no només en la promoció de les festes sino també en conjugar postures i intercanviar experiències respecte a qüestions pràctiques que afecten al dia a dia de les Juntes com ara pressupostos, protocol, reglaments, indumentària o d’altres.

El G6 aprofitarà per treballar d’ací a febrer en el repte que s’han marcat les Falles de cara a l’any vinent després que haja sigut acceptada la candidatura de les Falles com a Patrimoni de la Unesco. Durant la cimera, els membres del G6 signaran un document d’adhesió a esta proposta.

Durant la jornada que es celebrarà a Torrent s’organitzaran xarrades per tal de donar a conéixer quin són els continguts d’esta candidatura. Junta Local Fallera de Torrent, amb el recolzament de l’Ajuntament prepara un programa d’activitats durant la jornada que permetrà als representants de totes les Juntes convocades a la cimera, conéixer de primera mà el patrimoni històric, cultural i arquitectònic de la ciutat.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.