Torrent celebra les festes en honor a la Geperudeta amb gran fervor i sentiment

1496

Torrent ha celebrat, un any més, les festes en honor  a la Mare de Déu dels Desemparats. Milers de veïns i veïnes han eixit al carrer al llarg d’este cap de setmana per a honrar la patrona dels valencians amb diversos actes.

Torrent celebra les festes en honor a la Geperudeta amb gran fervor i sentiment El cap de setmana dedicat a la Mare de Déu dels Desemparats començà divendres amb la celebració de la Gran Dansà a la plaça de l'Església; una nit de música i ball, en què participaren diversos grups de ball. Dissabte a les 22.00 hores, centenars de veïns de la capital de l’Horta Sud van voler acompanyar la Mare de Déu en el seu trasllat des de la parròquia de la Sagrada Família fins a la parròquia de l'Assumpció de Nostra Senyora. Un acte multitudinari que passejà la Geperudeta pels carrers de la ciutat i on va estar envoltada per la musica, els cants i els poemes.

El diumenge, a les 11.00 hores, Torrent celebrà la jornada més solemne de les festes en la parròquia de l'Assumpció, on es va oficiar la missa major. De vesprada, tingué lloc la processó general presidida pels clavaris, la confraria de la Mare de Déu, les cambreres de la Mare de Déu, les autoritats eclesiàstiques i les autoritats municipals.

Torrent Mare de Deu dels DesamparatsEl dilluns, Torrent va viure anit el retorn de la Mare de Déu dels Desemparats, un acte que posa punt final a la festivitat en honor a la patrona dels valencians i que congregà quasi un miler de persones que acompanyaren la Geperudeta pels carrers de la ciutat, en un recorregut des de l’església de l’Assumpció fins a la parròquia de Sant Lluís Bertran.

Durant el matí de hui s'ha celebrat el tradicional besamans que ha reunit centenars de fidels que s’han acostat a veure la seua patrona. Els membres de la corporació municipal no han volgut faltar als actes en honor a la Mare de Déu.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.