Suspeses les Festes Majors i les Falles 2020 de Picanya

0
5 lecturas

Atesa la situació sanitària actual i totes les recomanacions per part de les autoritats competents, Picanya ha informat que les Festes Majors de Picanya 2020, previstes per a este proper mes de juliol, i les falles de 2020 han estat cancel·lades.

crema fallasEn el cas de les festes majors, l'acord ha estat pres per part de les diferents entitats implicades en l'organització de les Festes Majors de Picanya: l'Ajuntament, amb el consens de tots els partits polítics representats, i les entitats associatives participants i que han estat consultades en este sentit.

l'Ajuntament de Picanya ha explicat que es tracta, "sens dubte, d'una decissió difícil però molt necessària pel bé de la salut de totes i tots, un objectiu fonamental en els moments actuals".

Cancel·lades les Falles 2020

En el cas de les Falles, la Presidència de la Junta Local Fallera de Picanya s'ha reunit amb els Presidents i representants de la Falla Barri del Carme, Falla Plaça del País Valencià, Falla Avinguda Santa Maria del Puig – Senyera i Falla Vistabella i han acordat per unanimitat la suspensió definitiva de les Falles 2020 i el seu ajornament a març de 2021, degut a la situació de pandèmia provocada per la COVID-19.

L'anunci suposa donar per conclòs l’exercici 2019/20 i començar a treballar en l’exercici 2020/21.

Els reunits han mostrat la seua voluntat de donar continuïtat al regnat de les Falleres Majors de Picanya 2020 i les seues Corts d’Honor per tal de presidir els actes que falten i participar de la seua Setmana Fallera "amb els mateixos privilegis que han tingut les seues antecessores".

La intenció de JLF es començar l’activitat en el moment es puga, seguint les directrius i normatives marcades per les autoritats, actuant amb el màxim compromís de col·laboració i responsabilitat per protegit la salut dels nostres membres i de la resta de veïns de la nostra Vila.

Junta Local Fallera de Picanya reaferma el seu compromís "de treballar colze a colze en un exercici que segurament serà complicat però que iniciem amb l’esperança de poder celebrar la nostra Festa de la millor manera possible, dignament i amb la màxima seguretat per tal de ser gaudides com mereixen els nostres representants i els nostres fallers".

JLF de Paiporta també vol donar el seu suport a totes aquelles persones colpejades per la COVID-19, així com la nostra solidaritat i recolzament a tots els sectors professionals de la Festa de les Falles afectats per aquesta suspensió.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí