JLF, Ajuntament i les 7 comissions falleres acorden la suspensió definitiva de les falles de Silla de 2020

839

Després d'una reunió telemàtica, la presidenta i secretària de la Junta Local Fallera de Silla, l'alcalde, la regidora de festes i els 7 presidents de les comissions, han acordat per unanimitat la decisió de suspendre definitivament les falles 2020 en Silla.

La crisi sanitària provocada pel COVID-19, i la voluntat d'anteposar la salut i el benestar de les persones ha sigut determinant per a la decisió final que posa punt final a les falles 2020.

La Junta Local Fallera de Silla també va aprovar per unanimitat la continuïtat de les seus màximes representants. Per tant Mònica Rubio i Águeda Oltra seran les Falleres Majors de Silla per a l'exercici 2021 junt a les seues Corts d’Honor.

La decisió també suposa l'inici d'un nou exercici "amb més força que mai i amb l'esperança d'aconseguir véncer esta batalla que s’està lliurant-se a nivell mundial. Molt d’ànim i força, i tot el nostre suport a tots els sectors afectats segur que trobarem la fórmula de pal·liar esta situació tan catastròfica que estem vivint".

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.