El subdelegat del Govern mostra el seu compromís amb el centenari de la declaració de monument del Castell d'Alaquàs

662

L’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, ha rebut aquest matí al subdelegat del Govern en València, José Vicente Herrera, amb motiu de la visita que ha realitzat al Castell d’Alaquàs per tal de conèixer personalment el monument. La primera edil ha estat acompanyada de membres de la corporació municipal.

El subdelegat es va comprometre el passat mes de juliol amb l’alcaldessa a visitar el monument per mostrar el seu compromís amb el Centenari i impulsar-lo des del Ministeri de Cultura al que representa. En la visita celebrada en el dia de hui, el responsable ha mostrat el seu compromís personal i ha insistit: “Hem impulsat davant del Ministeri de Cultura del Govern central aquesta efemèride perquè considerem que és una joia de tots els valencians i valencianes i pensem que tots ells haurien de conèixer el monument i el Centenari”.

L’alcaldessa ha agraït la visita i ha destacat “la receptivitat i la motivació que des dels inicis hem rebut per part de la Subdelegació. Estem en un moment d’esplendor per al Castell i hem rebut molta col·laboració en tots els àmbits”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.