La Societat Musical L’Artística Manisense celebra Santa Cecília donant la benvinguda al nous educandos

2122

La Societat Musical L’Artística Manisense va començar les celebracions de Santa Cecília el passat dissabte amb un passacarrer per a recollir i donar la benvinguda als nous integrants de la banda simfònica. Els actes del cap de setmana van continuar diumenge amb la Missa de Santa Cecília a la parròquia Inmaculado Corazón de María de Manises.

Artistica Manisense Santa CeciliaLa programació de Santa Cecília continua durant esta setmana amb diverses activitats a l’Escola de Música i dissabte tindrà lloc un concert de música de cambra oferit per diferents ensembles de L’Artística Manisense, a les 19:00 hores a l’Espai Musical de la Societat Musical.

Diumenge 26 de novembre a les 12:00 hores, l’Auditori Germanies acollirà  el Concert de Santa Cecília, a càrrec de la Banda Juvenil i de la Banda Simfònica de L’Artística Manisense. En acabar el concert, la societat musical organitzarà una paella gegant al passeig Guillermo de Osma.

Els actes de Santa Cecília, que finalitzaran el pròxim 2 de desembre, inclouen també diverses activitats lúdiques i de germanor per als integrants de la societat musical, com un concurs de paelles i jocs i activitats per als més menuts.

La Societat Musical L’Artística Manisense, que en 2018 celebrarà el seu 50 aniversari, és l’associació cultural més important de Manises. Compta amb una escola amb més de 250 alumnes i diverses agrupacions entre les quals hi destaquen la banda simfònica, l’orquestra, la banda juvenil, el cor polifònic o la batucada Zumba-li Xe.

@hortanoticias en Telegram

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.