Silla estrena un nou punt de mediació per a resoldre conflictes sense intervenció judicial

1
116
Bankia

01.silla.puntmediacioDimecres passat 4 de desembre va tindre lloc a la Cambra Local Agrària de Silla, la presentació del nou punt de mediació AESI/Amb paraules. Un acte que va comptar amb l’assistència d’una gran quantitat de públic interessat a conéixer com poden accedir a partir d’ara tots els ciutadans de Silla, a un sistema de resolució de conflictes basat en el diàleg i assistit per un mediador professional.

L’acte, al qual va assistir l’alcalde de Silla, Serafín Simeón, regidors de l’equip de govern i del Partit Socialista, i l’alcalde de Paiporta i diputat provincial, Vicente Ibor, va estar presentat per la presidenta d’AESI, Dolores Martínez. La xarrada la va realitzar una de les mediadores de l’equip Amb paraules, María Teresa Omar, docent en diferents cursos de mediació impartits en la Cambra de Comerç de València i Castelló i en el Consell General del Poder Judicial i autora, junt amb altres dos socis d’Amb paraules, de la Guia pràctica de mediació, de Tirant el Blanch.

Amb la seua exposició els assistents van poder conéixer què és la mediació, les seues principals característiques i les diferències amb altres sistemes de resolució de conflictes, amb especial insistència en la via judicial, i també els avantatges que suposa acudir al punt de mediació de Silla.

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here