Silla culmina amb èxit el programa Cinema d’Estiu

0
191

En la nit del passat divendres 22 de juliol va culminar el programa de Cinema d’Estiu que l’Ajuntament de Silla ha desenvolupat al llarg de les últimes quatre setmanes i que ha tingut un “més que notable èxit de públic”.

sopars cine sillaS’han projectat en pantalla geganta quatre pel·lícules per a tots els públics, al llarg de quatre nits de divendres: Ocho apellidos catalanes, l’1 de juliol; Pixels, el 8 de juliol; El gran dictador, el 15 de juliol i, finalment, Jurassic World, aquest divendres 22, en projeccions realitzades en els diferents parcs de la localitat, buscant portar l’animació i l’oferta d’oci cultural a tots els barris del municipi, incloent-hi cada pel·lícula un curtmetratge d’un jove del poble.

“Des de la Regidoria de Cultura i Memòria Històrica creiem que els sopars de cine són la millor manera de convidar als nostres veïns de gaudir dels nostres espais en els seus familiars i amics, perquè no hi ha millor manera que compartir una pel·lícula, perquè a la fi estem compartint cultura”, ha destacat el regidor de l’àrea, Valentín Mateos.

Aquesta activitat va nàixer amb l’objectiu d’arribar a tot tipus de públic, oferint una varietat de gèneres, però fent una aposta forta per atreure el públic familiar . Per a això, l’activitat era lliure i gratuïta, la qual cosa ha afavorit la participació de famílies al complet, que abillades amb els seus entrepans i refrescs han passat la nit enfront de la gran pantalla.

La iniciativa ha contat també amb molt bones crítiques i felicitacions per part dels assistents, especialment, per la qualitat tècnica de les projeccions, amb una pantalla veritablement gran i una molt bona qualitat del so.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here