Sergi Pitarch commou al públic godellenc amb ‘El último abrazo’

0
157

El passat divendres, Sergi Pitarch, va projectar, al teatre Capitolio de Godella, El último abrazo, un film que descobreix una història dura de supervivència als anys posteriors de la Guerra Civil espanyola. Un relat sorprenent que està ben relacionat amb València, entre altres coses, per ser la localitat que li dóna origen.

el-ultimo-abrazo-godellaEn acabant, el director va xerrar distesament amb els assistents, compartint experiències, idees i reflexions. En aquest col·loqui, el públic es va mostrar molt satisfet amb l’obra que se’ls havia mostrat, mentre que Pitarch va fer algunes revelacions al voltant del procés de producció.

“Vaig comprar una bossa en una subhasta que contenia dos cartes. En llegir-les vaig saber que havia de gravar un documental, però en principi no esperava trobar l’autor i tenir aquest resultat”, explicà. I és que el curtmetratge ha estat molt ben rebut per públic i crítica. De fet, l’any passat va estar nominat als Premis Goya.

El seu autor va afirmar a Godella que està “encantat de projectar El último abrazo a tots els llocs que faça falta”. Així mateix va recordar que es pot col·laborar econòmicament per tal de contribuir a que el film tinga major recorregut en el futur.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here