Sedaví crearà una comissió tècnica en tots els grups polítics per a consensuar i desplegar mesures contra la crisis

716

Compromís per Sedaví va aconseguir que el Ple de l’Ajuntament de Sedaví sol·licite formalment al Govern d’Espanya que permeta utilitzar el romanent de tresoreria, per tal de poder desplegar mesures, de forma consensuada, contra la crisi econòmica i social que deixarà l’actual pandèmia.

Ayuntamiento SedavíAl Ple municipal, Compromís va a demanar mesures orientades al foment de l’ocupació, i el recolzament al comerç local, especialment per bonificar les diferents taxes a les que els comerços del poble han de fer front, així com també mecanismes d’ajuda per a pagar les quotes d’autònom, i la creació d’un Pla d’Estímul per tal de revitalitzar el comerç local, per  promoure i afavorir les compres de proximitat per part de l’Ajuntament de Sedaví.

La formació valencianista també va proposar diverses mesures socials, com ara l’ampliació dels serveis d’ajuda domiciliària i menjar a casa, ajudes per al manteniment de la vivenda habitual, ajudes per al pagament d’hipoteques, lloguers i subministraments bàsics (llum, gas i aigua), així com també la despesa sanitària.

A més, Compromís presenta actuacions orientades a augmentar l’oferta educativa a distància de la Escola de Persones Adultes, acompanyades d’una previsió d’ajudes econòmiques per tal de disminuir la bretxa digital i afavorir l’accés a l’educació en línia.

Per a l’estudi i adopció d’aquestes mesures, Compromís per Sedaví va aprovar la creació d’una comissió tècnica i política, que reunirà a tots els grups municipals representats al Ple. La formació, va demanar a l’Equip de Govern la constitució d’aquesta comissió de forma urgent, per evitar retards en la posada en marxa d’aquestes mesures.

Sedaví també constituirà així mateix una altra comissió per a estudiar les mesures que la veïna de Sedaví, Amparo Esteve, va suggerir al Ple. Aquestes propostes obtingueren també el suport de tots els grups membres del Ple Municipal amb l’excepció de la formació d’ultra dreta VOX, que s’abstingué.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.