Rafelbunyol iniciarà un proyecte de responsabilitat social per a fomentar el comerç local

475
Amb l'objectiu de continuar pal·liant les dificultats dels comerços i l'hostaleria a conseqüència de la pandèmia, la regidoria de Comerç de l'ajuntament de Rafelbunyol posarà en marxa el projecte "Consum responsable i de proximitat en temps de Covid-19".
Ajuntament de Rafelbunyol/ Foto: Arxiu HN
Una iniciativa orientada a facilitar la recuperació del teixit comercial i hostaler local, basada en el foment entre la ciutadania dels valors i la cultura de la responsabilitat social i del consum de proximitat, sostenible i responsable.
Aquest projecte de promoció del comerç local serà possible gràcies a una subvenció de 5.000 € de la Diputació de València, que l’ajuntament ha aconseguit dins de la convocatòria per al foment, promoció i divulgació de la responsabilitat social.
Tal com afirma Fran López, alcalde de Rafelbunyol, “un dels sectors més perjudicats per les restriccions de la Covid-19 ha sigut el xicotet comerç i, en especial, l'hostaleria. Per això, als 222.389 € en ajudes del “Pla Resisitir” que des de l’ajuntament els hem concedit, ara sumem aquesta campanya mitjançant la qual volem impulsar l'economia local des de dins, fomentant el comerç de proximitat, però també responsable i sostenible”.
Aquest projecte, a més, compta amb la participació de l'Associació Local d'Empreses i Comerços de Rafelbunyol (ALEC), amb qui ja es va tindre una reunió mesos enrere per a definir les seues línies d’actuació i analitzar les necessitats del sector, especialment en relació amb la situació derivada del coronavirus.
"Treballar colze a colze amb el nostre comerç local és la millor ferramenta per a conéixer les seues necessitats. Per això, pròximament ens tornarem a reunir amb ALEC per a concretar les actuacions a desenvolupar i començar a treballar en aquesta campanya municipal de promoció del consum responsable i de proximitat", assegura Fernando Ciges, regidor de Comerç.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.