PSPV i Compromís reediten el pacte a Vinalesa amb un Govern encapçalat pel socialista Javier Puchol

910

PSPV-PSOE i Compromís de Vinalesa han arribat a un acord de govern per a la legislatura 2019-2023. Les formacions progressistes, que ja governaren juntes la passada legislatura, tindran la majoria de representants al ple de l'Ajuntament, sumant 7 regidors i regidores d'un total d'11, 5 del PSPV-PSOE i 2 de Compromís, enfront dels 4 del Partit Popular.

Des d'ambdues formacions valoren positivament l'experiència de l'anterior legislatura i aposten per seguir sumant esforços perquè Vinalesa “tinga un govern estable i de progrés”. Fruit d'este pacte, el socialista Javier Puchol Ruiz serà elegit el pròxim 15 de juny alcalde de Vinalesa amb el suport dels regidors valencianistes de Compromís. Pel candidat socialista, “este pacte garantix un govern estable que permetrà treballar per l'interés general i la cohesió social”. Altrament, el portaveu de Compromís, Víctor Martínez, valora que “és fonamental este acord per continuar amb un govern plural, tal com s'expressà a les urnes."

PSPV-PSOE i Compromís han fixat el benestar social, la sostenibilitat, l'eficiència, la participació i la transparència com les principals línies d'acció del nou govern, amb l'objectiu de seguir treballant per un model de poble viu, saludable i cohesionat.

Pel que fa a l'organització del nou govern, el PSPV-PSOE assumirà les regidories de Comerç i Promoció Econòmica, Administració, Hisenda i Transparència, Joventut i Igualtat, Festes, Esports, Benestar Social, Majors i Sanitat, Educació, Obres, Serveis i Manteniment; mentre que Compromís ostentarà les àrees de Cultura i Promoció del Valencià, Participació i Sostenibilitat, Transició Energètica i Horta. Les competències no delegades de l'alcaldia seran Personal, Policia Local, Urbanisme i Comunicació.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.