Compromís acusa al PSOE de donar l’Alcaldia de Puçol al PP per voler governar 4 anys i no parlar en PRUP

2045

Compromís per Puçol ha responsabilitzat al PSPV de fer possible un acord de govern entre PP, C’s, Vox i PURP que ha impossibilitat qualsevol possibilitat d’aplegar un pacte de govern progressista “per la seua lamentable estratègia i de la forma de portar la negociació”, segons ha explicat la formació nacionalista en un comunicat.

ayuntamiento de PuçolCompromís ha acusat al PSPV de no començar a parlar en PURP fins 10 dies després de la celebració de les Eleccions Municipals, “temps en que el PP ja s’havia reunit dues vegades amb PURP per avançar en un acord per a formar govern amb Vox i C’s”, segons ha explicat el portaveu de Compromís, Enric Esteve.

Esteve ha afirmat que “abans de la tercera reunió és quan Compromís decideix mantenir una reunió amb PURP per conéixer de primera mà les seues condicions per a recolzar el futur govern”. La nostra sorpresa, segons Compromís, és que “PURP no havia rebut cap notícia del PSOE fins a eixe dia. És per això que havien anat avançant i ja tenien prou enllestit un acord amb el PP, C’s i Vox”.

Compromís per Puçol ha explicat que “a més PURP no tenia gens clar que l’alcaldia fora per al Psoe, per haver-los enganyat al no complir cap acord del pacte “ocult” signat amb l’anterior alcaldessa socialista i per la pèssima gestió en les urbanitzacions per l’actual cap de llista del Psoe, Ana Maria Gómez Pimpollo com regidora d’Urbanisme”.

Per a Compromís, “la decisió de PSOE de signar per a donar l’alcaldia 4 anys a Anna Gomez va ser definitiva. Compromís es va negar a signar este preacord i va sol·licitar que PURP acudirà tambè a la pròxima reunió i que aclarira la seua postura i les seues exigències per a formar part del possible govern entre Compromís i el Psoe, i aleshores és quan Compromís per Puçol signaria l’acord de govern”. Este, segons Compromís, va ser el detonant pel qual el Psoe donà per trencades les negociacions.

Esteve ha afirmat que si “ara el Psoe vulga responsabilitzar a Compromís per Puçol de la seua lamentable estratègia i de la forma de portar la negociació, és simplement faltar a la veritat, com solen fer habitualment. I com sempre, tirant-li la culpa a Compromís. Els socialistes han obviat des del principi que per a formar un govern sòlid era importantíssim comptar amb el vot de PURP donat que no teníem la majoria absoluta. Si no saben el motiu pel qual PURP no confia en ells, que s’ho facen mirar”.

Per tot això, Compromís per Puçol ha manifestat “que en la pròxima legislatura farem una oposición constructiva i sempre posant per damunt de tot Puçol”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.