Compromís condiciona la seua entrada al futur govern del PSPV a Xirivella a l’acceptació de les seues condicions

699

Compromís per Xirivella anunciat que votarà el dissabte a favor de la candidatura de Michel Montaner (PSPV) com a nou alcalde de Xirivella però ha condicionat la seua entrada al govern municipal a l’acceptació de les seues condicions, segons ha confirmat Ricard Barberà a Hortanoticias.

La decisió de Compromís s'ha pres després que l’assemblea de Compromís per Xirivella ha refermat en un 60% la voluntat de continuar negociant l’entrada en el govern municipal amb les condicions inicials.

L’altre 40% de la militància s’ha mostrat partidari de garantir l’aplicació de polítiques d’esquerres sense entrar en el govern, negociant cada punt amb el partit majoritari.

Compromís per Xirivella ha explicat que les condicions programàtiques “mínimes i indispensables” són la solució global als accessos als polígons industrials que comence per l’adequació dels camins de Faitanar, la Rambleta i una nova via pel Rajolar; acabar l’adequació dels pisos socials propietat de l’Ajuntament de Xirivella; un pla de remunicipalització de serveis públics que comence per l’adquisició d’un magatzem municipal i pel reforçament de la brigada d’obres; e iniciar la tramitació de l'atermenament (deslinde) del Parc del Che, de forma que passe dels actuals termes de Quart i Mislata a Xirivella.

Compromís ha demanat al PSPV de fer-se càrrec de les regidories de Benestar Social, Persones Majors, Cultura, Participació Ciutadana i la presidència de l’àrea de participació i projectes europeus.

Compromís descarta l'alliberament de regidors però sí que necessita un equip, segons ha explicat Barberà, “per a poder garantir la bona gestió” i una dotació pressupostària adequada.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.