Compromís per Museros aclareix que el PSPV no l’ha proposat reeditar el pacte de la passada legislatura

575

Compromís per Museros ha volgut fer pública la cronologia dels fets en quant a les converses amb el PSPV des de les passades eleccions municipals. Així, ha aclarit que els socialistes no els han fet cap proposició per a entrar al Govern municipal o per a reeditar el pacte que es va donar la passada legislatura. Segons Compromís, l’únic oferiment del PSPV “fou perquè fórem una oposició aliada i dòcil”.

I és que, segons el partit valencianista, la primera proposta dels socialistes a la reunió mantinguda amb Compromís (a la que no va assistir la candidata a la Alcaldia, Cristina Civera) fou que votaren la investidura de la seua candidata a canvi d’una “col·laboració preferent des de l’oposició en els grans temes, molts d’ells iniciats esta legislatura i en àrees gestionades per Compromís”.

Reconeixent que Compromís no és imprescindible para a arribar a la majoria absoluta, ni tan sols, per a formar Govern, la formació valencianista assenyala que “si realment el PSOE haguera volgut reeditar un pacte de progrés -com va declarar a un mitjà de comunicació- que incloguera Compromís, els socialistes i Cristina Civera haurien actuat d’una altra manera amb qui ha sigut un soci de govern compromés, treballador i lleial durant la legislatura que acaba”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.