Pren possessió el nou Cap de la Policia Local de Foios

0
486

Ahir va prendre possessió del seu càrrec Sergio Lasheras González, des d’ara nou Cap de la Policia Local de Foios en aprovar l’oposició de provisió en propietat de la plaça. Des del Govern municipal han agraït a l’anterior responsable, Juan Pedro Montoliu, “els molts esforços i dedicació al poble de Foios durant els dos anys que ha ocupat la plaça fins a la seua provisió definitiva”.

L’alcalde del municipi, Sergi Ruiz, ha assegurat que “l’arribada del nou Cap de Policia al poble és sempre una oportunitat i confiem en el seu encaix dins d’una plantilla jove i amb ganes. La provisió de la plaça en propietat fa pensar en un llarg recorregut laboral i professional en el nostre poble, i eixe és motiu suficient perquè se susciten expectatives raonables de millora i adaptació del servici a les noves necessitats, als reptes actuals i a les constants dificultats que afronten els pobles de dimensions mitjanes com és el nostre”.

Ruiz ha reconegut que són molts els desafiaments que té per davant la nova prefectura, però ha recordat que “comptarà amb tot el recolzament de l’equip de Govern per a continuar i reforçar un model de policia local pròxim, professional, al servici de la ciutadania i perfectament integrat en el poble”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.