La Policia investiga dos casos d’intimidació a xiques menors d’edat a Manises

1139

El passat 2 de gener va tindre lloc un intent d’intimidació a una jove a Manises. Aparentment, un individu va intentar persuadir a l’adolescent per tal de que pujara al seu cotxe. El fet es va denunciar a la Policia Nacional al dia següent i tant els cos de Policia Nacional como el de Policia Local ja estan actuant i han començat les gestions oportunes per tal de localitzar al presumpte autor dels fets.

A les xarxes socials, algú va denunciar un fet similar pero, en aquest cas, amb una menor de dotze anys que hauria sigut intimidada al parc Els Filtres. Tant l’Ajuntament com la Policia Nacional, en tindre coneixement d’aquests fets, es va mobilitzar per tal de trobar i contactar a la persona que havia difós aquesta informació. Hui 4 de gener, ja s’ha establert comunicació amb aquesta persona i s’estan duent a terme les accions necessàries per tal de procedir a una denuncia oficial.

Davant d’aquests fets, des de l’Ajuntament de Manises han volgut recordar que qualsevol tipus de denúncia, i en concret les d’intimidacions a menors i joves, s’han de dirigir a la Policia Local i Nacional per tal de que siguen efectives ja que “les xarxes socials no són l’espai adequat, doncs es pot causar una innecessària alarma social i acusacions injustificades”.

“També des de l’Ajuntament es prega que qualsevol informació al respecte d’aquest incident, o d’algun altre, siga comunicada i transformada en denuncia a les disposicions de les forces de seguretat per tal de realitzar les investigacions pertinents i posar solució el més prompte possible”, conclou el comunicat de l’Ajuntament de Manises.

@hortanoticias en Telegram

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.