La nova Unitat de Vigilancia Rural fa 40 intervencions i una denúncia per robatori al seu primer mes

768

L'Ajuntament de la Pobla de Farnals ha creat una Unitat de Vigilància Rural amb l’objectiu d’augmentar la protecció dels cultius dels camps i dels treballadors de l’horta de la localitat. Està conformada per un oficial i un agent de la Policia Local, els quals mantenen un contacte directe amb els llauradors, afavorint la proximitat amb els treballadors agraris i una major efectivitat en les tasques de vigilància i control.

Pobla Farnals vigilancia rural

L’alcalde de la localitat, Enric Palanca, va presentar la nova unitat el 13 de desembre, així com un resum de les intervencions realitzades des de la seua creació el passat mes de desembre: s’han realitzat 40 intervencions, s’han identificat 120 persones i a 107 vehicles i s’ha tramitat una denúncia per robatori de taronges.

La patrulla també ha repartit més de 60 documents DATA entre els treballadors del camp, que permeten denunciar in situ mitjançant una acta que s'ha de tramitar amb la Guàrdia Civil.

Estes mesures tenen l'objectiu d’augmentar la protecció dels cultius dels camps i dels treballadors de l’horta i amb la Unitat de Vigilància Rural es dóna resposta a una demanda realitzada pel Consell Agrari Local.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.