La COVID-19 reduïx a només 6 jugadors el II torneig internacional d'escacs de la Pobla de Farnals

25 lecturas

El Club d’Escacs La Creu i l’Ajuntament de La Pobla de Farnals ja ho tenen tot a punt per a que el proper dilluns 26 d’octubre comence el II Torneig Internacional La Pobla de Farnals d’Escacs.

ajedrez torneoFins al dia 30, tindran lloc les partides a partir de les 19 hores en l’edifici municipal Veles e Vents. Enguany, i degut a la pandèmia, les partides tindran lloc a porta tancada, però seran retransmeses en directe pel canal web internacional Chess24, tot un referent al món dels escacs. Així, qualsevol persona del món podrà veure en directe els moviments de cadascuna de les partides, fet per al qual el club ha llogat uns taulers especials de retransmissió.

Els participants enguany seran, i també a conseqüència de la pandèmia, tan sols 6 persones. L’any passat varen participar vora 80 persones en un torneig "que va ser multitudinari, però enguany hem optat per reduir eixa xifra a tan sols 6, per prudència davant la COVID-19”, segons ha explicat Sergio Fernández, president del Club.

Entre els participants es troba el Mestre Internacional procedent de Sèrbia Slobodan Kovacevik, el Mestre Nacional d’Hondures Nahun Gavarrete, el jugador d’origen hindú Daswani Hassomal, el jugador colombià Diego Soto i dos joves jugadors valencians, procedents del Programa de Tecnificació de la Federació d’Escacs de la Comunitat Valenciana: Lucía Follana i José García. Les partides es jugaran amb un sistema de lliga de cinc partides, una per dia i d’unes dos hores de duració cadascuna.

Segons Sergio Fernández, la primera expectativa del Club amb este Torneig és la de “continuar potenciant els escacs en La Pobla de Farnals i donar-li la màxima difusió per a que la gent s’anime a apuntar-se al Club i a participar de les nostres activitats”.

El Club, fundat en 2018, ja compta amb 12 socis i està fent esforços per potenciar i incrementar la seua cantera per tal de formar un bon equip que participar en competicions.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí