Pobla de Farnals fa un estudi de sonometria per les queixes del soroll al barri de la platja

770

L’Ajuntament de La Pobla de Farnals està realitzant un estudi de sonometria al barri de la platja amb la finalitat de conciliar els interessos dels diferents sectors poblacionals, tant dels qui reclamen la disminució del soroll produït per les activitats que es desenvolupen al voltant de la plaça de les Corts Valencianes, com d’aquelles persones que desitgen que el nucli costaner de la localitat continue acollint celebracions de tot tipus donada la seua condició d’enclavament turístic.

sonometria Policía Local Pobla FarnalsLa Policia Local s’encarrega de mesurar els decibels enregistrats en la zona, a diferents hores i dies, per a establir comparances en les medicions i determinar el veritable grau d’afecció del soroll. L’operatiu policial utilitza per a l’execució de l’anàlisi un sonòmetre de tipus 2, els resultats del qual no tindran caràcter probatori però sí informatiu.

“Si és necessari aplicarem mesures correctives amb la col·locació de limitadors per a les activitats que generen un soroll excessiu”, ha manifestat Enric Palanca, alcalde de la Pobla de Farnals, que ha afegit que això no obstant, “no hem d’oblidar que estem parlant d’un nucli costaner que durant els mesos d’estiu es plena de vida”.

Palanca ha afirmat que “l’Ajuntament seguirà potenciant les activitats culturals, lúdiques i festives a la platja perquè és la millor manera de promocionar l’espai, i això revertix en la localitat perquè a la llarga és una font generadora d’ocupació”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.