‘Pinazo com a pretext’, dotze maneres de mirar l’art del pintor des de Godella

513

El Centre d’Art Villa Eugenia de Godella acollirà, des del proper 7 d’octubre, a les 19.30 hores, una exposició dedicada a Ignacio Pinazo Camarlench en la recta final del seu any per conmemorar el cent aniversari de la seua mort. cartell_12mirades_web

Pinazo com a pretext és, segons els organitzadors, “un projecte d’investigació i exposició col·lectiu —concretament de dotze artistes—, capaç d’integrar les diverses mirades que hem desenvolupat en el municipi sobre Pinazo”.

Raquel Aguilar, José Carrasco, Cristina Ghetti, Josep Estellés, Josep Ferriol, Josep Gil, Grup Modern Fi, Germà Lloris, Encarna Monteagudo, Alfredo Pardillo, Miguel Ángel Ríos i Manolo Silvestre mostraran als assistents la seua visió de Pinazo.

“Un dels objectius és profunditzar en la figura del pintor des de diverses pràctiques artístiques, així com fomentar i enriquir el treball propi i col·lectiu”. Per a les persones impulsores de la iniciativa, serà una oportunitat “perfecta per a reflexionar, debatre i aprendre al voltant de Pinazo, la pintura i el seu context”. L’exposició es podrà visitar fins al 6 de novembre.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.