Picassent celebra el dia de la seua patrona, la Mare de Déu de Vallivana

348

Picassent celebra el dia de la seua patrona, la Mare de Déu de Vallivana, en un seguit d’actes que congreguen milers de picassentins en la jornada de diumenge.

Picassent Mare de Déu de VallivanaLa jornada festiva començava amb una missa solemne al pati del col·legi Sant Cristòfor Màrtir, amenitzada per l’Orquestra de la Societat Artístico Musical Picassent i la coral de l’Associació d’Amics de Cristòfor Aguado. El posterior trasllat de la imatge a l’església de Sant Cristòfor clamava entre vítols acompanyat del pas solemne de la Colla de portadors. Les andes baixaren pel Calvari baix l’atenta mirada de les picassentines i els picassentins, les autoritats municipals i la Confraria de la Mare de Déu de Vallivana.

Ja per la vesprada, la processó va recórrer els carrers del municipi pel seu itinerari habitual. A l’arribada a l’Ermita, el Cant de la Carxofa, interpretat pel xiquet Diego Zaragoza Almansa i el castell de focs d’artifici posaren el punt i final a una vesprada plena d’emoció i sentiments.

La nit va estar amenitzada amb el concert del grup Divina’s Lyric Pop, acompanyats de l’Orquestra Simfònica de la Societat Musical l’Om de Picassent, amb la interpretació d’àries, èxits musicals dels 70, 80 i 90 i grans temes del cinema.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.