Picanya, primera cita del I circuit intercomarcal de màdel 2017

0
391

El màdel, una modalitat adaptada de pilota valenciana que es juga a les pistes de pàdel davant la falta d’instal·lacions per a la pràctica del nostre esport, comptarà durant el 2017 amb seu primer Circuit Intercomarcal.

madel_picanya

Enguany es compliran 5 anys des que es va disputar la primera edició del campionat a Castelló de la Ribera i, des d’aquest moment, nombrosos clubs s’han interessat per aquesta nova modalitat.

Concretament, 8 poblacions de 7 comarques acolliran aquesta iniciativa durant el 2017.

La primera parada del Circuit serà Picanya, que acollirà el seu II Torneig 12h de màdel el pròxim diumenge 15 de gener, i que tot aquell que vulga participar es podrà inscriure fins el 14 de gener.

A més de Picanya, el Circuit també visitarà les localitats de Castalla durant el mes de juny, Ontinyent i Castelló de la Ribera pel juliol, Miramar i Senyera en agost, Orba en setembre i finalitzarà a l’octubre en València.

El circuit comptarà amb premis per als guanyadors de cada campionat i amb un rànquing per a la primera categoria que s’actualitzarà després de cada competició amb l’objectiu de premiar els primers classificats en finalitzar el Circuit.

Amb aquesta iniciativa es pretén donar un major impuls a la nova modalitat, motivar la gent cap a la pràctica del màdel i sobretot que el Circuit servisca com una eina més per aproximar nous aficionats a la pràctica de la pilota.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here