Picanya, primera cita del I circuit intercomarcal de màdel 2017

896

El màdel, una modalitat adaptada de pilota valenciana que es juga a les pistes de pàdel davant la falta d’instal·lacions per a la pràctica del nostre esport, comptarà durant el 2017 amb seu primer Circuit Intercomarcal.

madel_picanya

Enguany es compliran 5 anys des que es va disputar la primera edició del campionat a Castelló de la Ribera i, des d’aquest moment, nombrosos clubs s’han interessat per aquesta nova modalitat.

Concretament, 8 poblacions de 7 comarques acolliran aquesta iniciativa durant el 2017.

La primera parada del Circuit serà Picanya, que acollirà el seu II Torneig 12h de màdel el pròxim diumenge 15 de gener, i que tot aquell que vulga participar es podrà inscriure fins el 14 de gener.

A més de Picanya, el Circuit també visitarà les localitats de Castalla durant el mes de juny, Ontinyent i Castelló de la Ribera pel juliol, Miramar i Senyera en agost, Orba en setembre i finalitzarà a l’octubre en València.

El circuit comptarà amb premis per als guanyadors de cada campionat i amb un rànquing per a la primera categoria que s’actualitzarà després de cada competició amb l’objectiu de premiar els primers classificats en finalitzar el Circuit.

Amb aquesta iniciativa es pretén donar un major impuls a la nova modalitat, motivar la gent cap a la pràctica del màdel i sobretot que el Circuit servisca com una eina més per aproximar nous aficionats a la pràctica de la pilota.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.