Paterna recondueix l’urbanisme "per a ficar-lo al servei de veïns i veïnes"

1171

La Regidoria d’Urbanisme de l'Ajuntament de Paterna que dirigeix Carles Martí té l'objectiu de ficar als paterners en l'epicentre de l'urbanisme “intentant, per un costat, aclarir el desgavell en el que s’havia convertit l’actual Pla General d’Ordenació Urbana del municipi i per altra dotar a la ciutadania d’ aquells serveis que realment necessita”.

“Fa molts anys que estem acostumats a les “mangarrufes” urbanístiques que assoles anaven encaminades a afavorir als “amiguets” de torn, en aquest nou model urbanístic els únics que eixiran guanyant son els veïns i les veïnes de Paterna”, ha declarat Martí.

El regidor ha volgut puntualitzar que després de l’aprovació en el dia d’ahir al ple ordinari municipal de modificacions puntuals del PGOU “es poden realitzar accions com la de reordenar el caos inicial d’un barri com el de Lloma Llarga aconseguint-lo dotar de futures zones d’aparcaments tant demandades pels veïns i veïnes d’aquest barri”.

Era qüestió de ficar-li seny a l’urbanisme en Paterna, en accions com aquestes queda clar quin es el meu objectiu en aquesta regidoria, ficar l’urbanisme de Paterna al servei dels ciutadans i ciutadanes”, ha manifestat el regidor.

Martí assegura ser conscient que és una labor per a molts anys i que cal començar a desenvolupar, “es va fer terrorisme urbanístic en el seu moment, és el moment de canviar aquesta situació i fer-ho en consens amb tots els partits municipals, atès que no deuria ser el projecte d'un equip de govern sinó de tota una corporació aconseguint un urbanisme que pensa en els veïns i veïnes de Paterna”, ha indicat el regidor.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.