Paterna inicia la campanya ‘Dissabtes a la plaça’ per impulsar el comerç local

2565

La Regidoria de Comerç i Agricultura de l’Ajuntament de Paterna, dirigida pel tinent d’alcalde Carles Martí, ficarà en marxa este dissabte una iniciativa per a impulsar i revitalitzar el comerç local: els Dissabtes a la plaça. La Regidoria ha organitzat dues fires temàtiques per tal de donar a conèixer als comerciants del municipi de dos sectors diferents: el sector de les activitats extraescolars i el sector agroalimentari.

La Regidoria de Comerç hem elegit instal·lar estes fires els dissabtes a la plaça del poble per revitalitzar-la i convertir-la en un dels eixos comercials més importants, ja que es tracta del punt comercial històric per antonomàsia de Paterna junt al mercat municipal”, ha destacat Martí.

La iniciativa ha tingut una molt bona acollida per part dels comerciants, prova d’això és que participaran, a esta primera edició dels dissabtes a la plaça, un total de 32 expositors, 22 seran expositors d’activitats extraescolars, 10 de productes agroalimentaris. L’horari de la fira, que estarà situada a la plaça del poble i a la plaça de la replaceta, serà de 10:00 del mati a 14:00 del migdia.

La fira contarà també amb animació com una classe de Zumba, entre les diferents activitats programades. “Pensem que aquesta iniciativa tindrà molta acceptació entre els veïns i veïnes del municipi, no assoles pel dia de la setmana elegit si no també per la ubicació elegida”, ha manifestat el regidor.

La Regidoria continua treballant i dialogant amb els comerciants per ampliar a més sectors esta iniciativa, ja que la mateixa continuarà durant el mes d’octubre, damunt la taula hi ha projecte de realitzar una fira sobre animals de companyia, una fira per al llar i una fira de moda, entre altres que està treballant la regidoria. “ Aquesta activitat, que continuarà al mes d’octubre, volem que els veïns la consoliden i que és puga assolir en el seu calendari els dissabtes com un dia per a gaudir del poble junt als nostres comerços”. Ha informat el regidor de Comerç , Carles Martí.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.