Paiporta millora el col·lector de pluvials del carrer Literat Azorín

297

La Regidoria d’Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Paiporta executa les obres de millora del col·lector de pluvials del carrer Literat Azorín de Paiporta. L’actuació es porta a terme després d’observar problemes amb l’evacuació d’aigua en casos de pluges fortes, com les registrades els últimes mesos, i suposa una inversió de 91.845,47 euros.

Les obres han suposat l’obertura d’una gran rasa al final del carrer, just on connecta amb el barranc de Xiva, on van a parar les aigües pluvials evacuades dels diferents col·lectors de la zona. L’actuació solventarà els problemes d’acumulació d’aigua que provocaven molèsties al veïnat i dificultaven la circulació de vehicles i vianants en episodis de fortes precipitacions.

“Gràcies a la bona situació dels comptes de l’Ajuntament fruit de la bona gestió en la passada legislatura, podem abordar problemàtiques que existien des de fa temps i que es trobaven enquistades, com és el cas del clavegueram de Mestre Palau, sobre el que s’ha actuat recentment, o aquests pluvials de Literat Azorín”, ha explicat el regidor d’Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat, Pep Val. “Són actuacions imprescindibles per a millorar el dia a dia de la ciutadania i la seguretat en la circulació, per a un fer un poble més habitable”, ha afegit Val.

La pròxima actuació relacionada amb la renovació i millora del clavegueram es produirà al carrer Doctor Marañón, un projecte que s’executarà en els pròxims mesos, i que va en la mateixa línia de solventar problemes d’evacuació, com en el cas de Literat Azorín.

D’altra banda, s’actua per a incrementar la capacitat d’evacuació de pluvials amb la instal·lació de nous embornals als carrers Catarroja, José Capuz i Rafael Rivelles, amb un pressupost total de 15.665,32 euros. Aquestes obres foren una de les reivindicacions expressades per la ciutadania en les últimes Trobades amb l’alcaldessa i l’equip de Govern.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.