Paiporta celebra el Dia de l'Arbre amb una matinal d'activitats a l'aire lliure

833

El parc de Villa Amparo de Paiporta acull aquest dissabte la celebració del Dia de l'Arbre. A partir de les 10.00 hores tindran lloc diverses activitats destinades a xiquetes, xiquets i joves de la localitat.

Amb la col·laboració del Grup Scout Gaia i de l'empresa ESPAI, la regidoria d'Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat proposa l'elaboració d'un mural, un taller de mòbils amb motius vegetals inspirats en les fulles de Villa Amparo, i una gimcana d'allò més divertida per a totes i tots.

Tota aquesta activitat se centrarà en una de les zones verdes més amples i riques que posseeix Paiporta, com és el jardí annex a aquesta construcció històrica de la localitat.

La proposta d'aquest dissabte s'emmarca dins de les activitats de la regidoria per a celebrar Dia de l'Arbre, que té com a objectiu posar en valor els arbres i espècies vegetals, essencials per al benestar de les persones.

A més de la jornada de dissabte, aquest divendres s'ha programat la projectat de forma gratuïta la pel·lícula 'El olivo', d'Iciar Bollain, tant per a centres educatius com per al públic en general, i el dia 3 de febrer s'inaugura al Museu de la Rajoleria una mostra d'imatges i textos que concursen en el certamen literari i fotogràfic 'Els nostres arbres literaris'.

A aquest certamen ha estat convocat tot l'alumnat dels col·legis paiportins, que havien de triar un arbre, fer-li una foto, i acompanyar-la d'un poema breu, un aforisme, una reflexió, un mini-relat o un pensament positiu. Els més destacats formaran part de la mostra que s'inaugura el proper dijous.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.