L’ONG Sàhara Lliure dona les gràcies a Almàssera per la seua ajuda i col·laboració

413

L’Ajuntament d’Almàssera va rebre un socarrat d’agraïment per part de l’ONG Sàhara LLiure Paterna per la labor d’ajuda i col·laboració que ha realitzat el consistori en els quatre últims anys.

Almassera socarrat apoyo saharaEn l’acte informal de donació van estar per part de l’Ajuntament d’Almàssera Carmen Tomás, regidora de Serveis Socials i Aitor Ramón, regidor de Cultura i per part de l’ONG Sàhara Lliure Javier Blanes, vocal de la directiva de l’ONG i Amparo García, membre de l’associació i artista de l’obra donada.

Durant aquests quatre últims anys l’Ajuntament d’Almàssera ha col•laborat amb l’ONG Sàhara Lliure Paterna col•locant a la biblioteca municipal un lloc de recollida de joguines i d’aliments no peribles i productes d’higiene personal destinats als camps de refugiats sahrauís.

També ha realitzat diferents actes benèfics per a recaptar diners o estris destinats al mateix fi tals com actuacions musicals, espectacles variats i monòlegs visitant Almàssera artistes de la talla de Xavi Catillo o Pep ‘el Botifarra’.

En l’acte de lliurament del socarrat Carmen Tomás va anunciar als membres de l’ONG la intenció de l’Ajuntament d’Almàssera de continuar col·laborant amb aquesta associació i amb la labor humanitària que realitzen.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.