Oberta fins el 30 de juliol la fase final de votació dels pressupostos participatius de Godella

860

Des del darrer dissabte 15 i fins el proper diumenge 30 de juliol, està oberta la segona i última fase de votació dels pressupostos participatius a Godella per triar, d’entre les huit propostes finalistes, les que finalment s’executaran amb els 40.000 euros amb que està dotada aquesta àrea.

La regidora de Participació Ciutadana, Tatiana Prades, ha volgut recordar que la gent que ja va votar a la primera fase no cal que es torne a registrar. Aquestes persones hauran rebut un mail recordatori, des d’on poden accedir directament a la web, o bé entrar directament a http://participa.godella.es/login.php i iniciar sessió amb l’usuari i contrasenya que van crear. Si han oblidat la contrasenya, poden recuperar-la ficant la seua direcció de mail a l’opció de «recuperar contrasenya».

Pel que fa a les persones que no van participar a la primera fase, poden fer-ho a aquesta segona sense cap problema. Només hauran de donar-se d’alta amb un usuari entrant a la mateixa pàgina web i indicant el seu mail, contrasenya i DNI. Rebran aleshores un correu de confirmació, al que hauran de fer ‘click’ per poder votar.

Prades va explicar que “el motiu de fer una segon fase busca que la gent no sols vote a un titular sinó que siga conscient de totes les especificats de cada projecte, quin és el seu cost i quina viabilitat té. Fugim del desencant i volem que la gent vote amb tota la informació que l’Ajuntament els pot facilitar”.

Les huit propostes finalistes que optaran a fer-se realitat amb els Pressupostos Participatius són la reparació i reposició de fanals en Campolivar; l’ampliació del pati del CEIP El Barranquet; la reparació de l’asfalta en Campolivar; la dotació de material per a activitats culturals i festives; l’accés per a persones majors i amb mobilitat reduïda; el parc infantil de 0 a 3 anys; millores en el teatre Capitoli (ciclorama i linòleum) i la construcció d’un aparcament públic.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.