Obert el termini d’inscripció al concurs de disfresses de la cavalcada de Reis de Godella

1630

Des de ja i fins el divendres 29 de desembre pots formalitzar la teua inscripció al concurs de disfresses de la cavalcada dels Reis Mags, que la Junta Local de Festes celebrarà per tercer any consecutiu, a partir de les 20.00 h del dia 5 de gener.

La participació a aquest concurs, impulsat des de la Junta Local de Festes, està oberta a totes les Falles, clavaries, penyes i associacions que formen part de la Junta Local Fallera o de la Junta Local de Festes de Godella. Per realitzar la inscripció caldrà aportar una xicoteta explicació de la disfressa –que haurà de versar sobre ambientació nadalenca als distints països del món- i presentar-la per registre d’entrada a l’Ajuntament.

La regidora de Festes, Tatiana Prades, ha explicat que el premi per a la disfressa guanyadora serà de 300 euros, i es valorarà l’originalitat, la creativitat del disseny, si està fet amb material reciclat, la riquesa dels detalls, la posada en escena, i l’ordre i puntualitat dels participants a la cavalcada. Una vegada finalitzada aquesta s’anunciaran els guanyadors.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.