La Nit de Disfresses de Rafelbunyol comptarà enguany com a novetat un Punt Violeta

587

El delegat del Govern de València, Juan Carlos Fulgencio, i l’alcalde de Rafelbunyol, Fran López, s’han reunit amb els Cossos i Forces de Seguretat que treballaran en la seguretat de les festes, prestant especial atenció al dispositiu de la ‘Nit de Disfresses’, amb l’objectiu de coordinar la seua acció i ultimar detalls.

Rafelbunyol junta seguridad fiestasDurant la reunió s’ha analitzat la seguretat de les festes populars de Rafelbunyol, prestant especial atenció a l’operatiu conjunt de la nit del pròxim 6 de setembre per a garantir el benestar de les 10.000 persones que s’espera assistisquen a la festa.

El dispositiu serà molt similar al de anys passats, donat els excel·lents resultats que va a tindre, i que reunirà a més de 100 persones de diferents Cossos i Forces de Seguretat de l’Estat.

La gran novetat del dispositiu d’enguany es l’habilitació d’un Punt Violeta atés per l’Associació Alana. Aquest punt, instal·lat al carrer Magdalena, via principal del transcurs de la festa, ajudarà a víctimes de qualsevol tipus d’agressió sexista. La seua finalitat per tant és la de conscienciar, previndre i gaudir la festa sota el respecte cap a les dones, lliures d’assetjament i humiliació masclista.

El delegat del Govern ha felicitat a l’Ajuntament per el seu treball en la lluita contra la violència de gènere. Un treball que va més enllà de la instal·lació d’aquest punt d’atenció, ja que la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Rafelbunyol ha intensificat enguany la seua campanya contra la violència de gènere per a prevenir les agressions sexistes durant les Festes Populars i Patronals.

La campanya de conscienciació ciutadana amb el lema “No és No. Tingem la festa en pau” va dirigida directament al públic objectiu, a sectors normalment de difícil accés com són la joventut o les persones que consumeixen amb assiduïtat alcohol i inclou la difusió de cartells, el repartiment de gots i tovallons de paper en establiments hostalers de la localitat i les barres de les nits de festa amb els telèfons 016 i 112 acompanyats de tres missatges diferents “Stop violències masclistes. No és No”, “Com siga, on siga i Quan siga, No és No.” i “Tinguem la festa en pau. No és No”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.