Música, dansa i teatre per a tots els públics en la nova programació del TAMA

0
36
Bankia

Tres mesos per a gaudir. El TAMA d’Aldaia presenta gran varietat d’espectacles de música, dansa i teatre en el seu programa per al 1º trimestre de la temporada 2011-2012, que arrancarà amb la Proclamació de les Falleres Majors d’Aldaia el pròxim dia 10.

Durant el mes d’octubre el TAMA albergarà diversos concerts musicals a càrrec de la Banda Simfònica i la Unió Musical d’Aldaia, així com l’espectacle ‘Razas’, una obra de teatre d’hora i mitja de durada en què s’explica la història i postura de dos advocats enfront de la defensa d’un executiu milionari acusat de violació a una jove de color en la qual podrem gaudir de la interpretació de Toni Cantó entre altres actors.

En el mes de novembre el TAMA ens presenta dos espectacles teatrals. L’oferta cultural del mes començarà amb ‘Los Mendigos’, una obra protagonitzada pels integrants del grup de Formació III de l’Escola Municipal de Teatre d’Aldaia. També podrem gaudir en aquest mes de l’obra teatral ‘Tarzán aquí no sale’, de la companyia valenciana El Circ de Gran Fele que va ser guardonada en 2008 amb el Premi Nacional de Circ.

Serà des de finals del mes de novembre, fins a mitjan desembre quan el TAMA aculla els actes de presentació de les falleres majors de cada comissió d’Aldaia.

Durant el mes de desembre el TAMA acollirà el ‘X Bonic, teatre per a xiquets i xiquetes’, que oferirà dues obres de teatre i un espectacle de dansa dirigits als més xicotets. A més, també tindran lloc els concerts nadalencs a càrrec de la Unió Musical i la Banda Simfònica d’Aldaia.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here