Museros paga 3.075 € tots els mesos pels interessos del préstec per a pagar el Centre de Dia del Pla Confiança

0
66
Bankia

L’Ajuntament de Museros, governat per PP-SIM, ha de pagar 3.075 € tots els mesos al BBVA pels interessos generats pel préstec d’1.016.000 € que el consistori hagué de sol•licitar per a pagar les obres del Centre de Dia, segons denuncia Compromís per Museros.
Segons la informació facilitada per Intervenció de l’Ajuntament a requeriment de BLOC-Compromís, el Centre s’ha pagat a la constructora amb el préstec de l’Ajuntament avalat pel futur abonament de la quantitat del Pla Confiança de la Generalitat “però resulta que mentre no arriben els diners, l’Ajuntament de Museros ja ha pagat en un any, per la morositat del Consell, vora 40.000 €”.

Compromís recorda que l’Ajuntament de Museros està immers en un Pla de Sanejament i que els recursos “són molt limitats, per la qual cosa haver de fer front a eixos interessos és una càrrega afegida que té implicacions negatives”.

Per a Compromís, “ara que hi ha retallades per totes les bandes, eixos interessos que no hauríem d’estar pagant els muserencs suposarien, per exemple, poder fer front el cost de la Targeta Daurada sanitària per a majors (11.487 €); les beques de menjador (26.980 €); la Targeta de Metro per a majors; la beca de llibres de text; la subvenció als músics de la SUMM (6.761 €) i el cost del gabinet psicopedagògic escolar (16.096 €)”.

En l’últim ple, el portaveu de BLOC-Compromís, Andreu Collado, va preguntar a l’alcalde, J. M. Aznar, “si l’Ajuntament té previst reclamar eixos interessos i també la resta de diners (118.527 €) que la Generalitat deu a Museros per diferents conceptes”.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here