Moncada prepara diverses activitats per a mantindré la il·lusió entre menuts i grans en Nadal

279

Moncada, seguint els protocols establerts en la lluita contra la pandèmia i segons els últims decrets de la Generalitat al voltant de les restriccions a la llibertat de moviments i reunió, tractarà de mantindre la il·lusió entre menuts i grans durant la celebració del Nadal.

Nadal MoncadaAixí, l’Ajuntament du a terme diferents iniciatives que començaren el passat 4 de desembre, dia de Santa Bàrbara, amb l’encesa dels llums, la instal·lació de dos arbres gegants i la col·locació d’una bola de grans dimensions al parc de la Mediterrània que es pot recórrer per dins.

Pel que fa a les activitats concretes de cara a les festes, el tradicional concert de la Coral del Dia de Nadal no s’oferirà en directe, sinó a través de les xarxes socials del municipi amb l’emissió de la gravació duta a terme en dies previs al pati de l’Ajuntament. Sí hi haurà una activitat presencial, adreçada als xiquets i les xiquetes, el 2 de gener, amb l’actuació del musical Disney de la mà de la cantant Gisela a la plaça Sant Jaume. Hi haurà dues sessions, a les 10 i les 12 hores, amb un aforament màxim de 400 persones i el compliment estricte de totes les mesures de prevenció enfront la COVID-19.

El 5 de gener, vespra del Dia de Reis, s’ha preparat una programació molt especial on els menuts de Moncada seran, novament, els protagonistes. De matí s’instal·laran en els diferents barris de la localitat sis carpes amb patges i la bústia reial on els menuts podran depositar les cartes amb les seues comandes. L’Ajuntament obsequiarà els xiquets i xiquetes participants amb un baló i una mesureta de llepolies. Ja de vesprada, podrem gaudir de la Cavalcada de Reis, encara que en aquesta edició sense públic.

Els Reis d’Orient i els seus acompanyants passejaran per Moncada amb les seues carrosses per tots els carrers del casc urbà pels quals puga circular, i grans i menuts els podrem saludar des de les finestres i els balcons de les nostres cases. En compliment de les mesures sanitàries, els Reis no repartiran joguets ni caramels durant el trajecte.

Campanya de comerç de proximitat al Nadal

L’Ajuntament de Moncada du a terme una campanya per tal d’afavorir el comerç de proximitat en una de les èpoques de l’any que més ingressos es registren per la compra de regals. Així, s’ha col·laborat amb l’Associació de Comerciants amb l’edició de vídeos i falques publicitàries per a promoure la compra de proximitat. En aquest sentit, pròximament es publicaran a les xarxes socials altres vídeos promoguts per l’Ajuntament al voltant de les falles locals i de les festes patronals.

L’alcaldessa de Moncada, Amparo Orts, ha explicat que és fonamental recolzar al comerç local, més encara en la campanya de Nadal ja que “hi ha un aspecte essencial per a l’economia local amb la revitalització del nostre comerç. Els nostres venedors i venedores estigueren a primera línia durant el confinament inicial i ara, ben mirat, no es tracta només de retornar-los cap favor, sinó de confiar amb el nostre entramat de proximitat i aprofitar la situació per a enfortir-lo perquè quan acabe la pandèmia continuen sent el nostre referent i lloc de compra habitual”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.