Moncada amplia l'horari de visites al cementeri els dies 29, 30 i 31 d’octubre i l’1 de novembre per Tots Sants

990

L’Ajuntament de Moncada ha preparat un protocol especial d’actuació al Cementeri Municipal amb motiu de la celebració de Tots Sants per tal d’evitar la propagació de la COVID-19 durant aquestes dates especials.

Moncada ha establit un horari especial de visites els dies 29, 30 i 31 d’octubre i l’1 de novembre, entre les 8 i les 19 hores. La mesura té l’objectiu d’afavorir l’escalonament de les visites i evitar aglomeracions durant la celebració de Tots Sants.

A més, s’establiran protocols especials els dies 31 d’octubre i 1 de novembre, com són l’aforament limitat, que serà controlat pel personal de seguretat; l’entrada i l’eixida marcada amb senyals; i la desinfecció individual en eixos mateixos punts. Serà  obligatori l’ús de mascareta a l’interior del recinte, on a més es farà un exhaustiu control per tal d’evitar aglomeracions.

El personal de seguretat també demanarà no romandre massa temps a l’interior, per afavorir la circulació de les persones visitants, i s’habilitarà un pàrquing especial al solar ubicat a la part posterior del cementeri, entre el carrer Quart i carrer Sevilla.

La brigada d’obres de l’Ajuntament ha treballat durant les setmanes prèvies amb la realització de tasques de manteniment, tant al cementeri com al seu voltant, preparant l’espai per a l’operatiu especial d’enguany.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.