Miquel Muñoz, fins fa poc responsable del sector de la xufa de La Unió i secretari comarcal de l’Horta Nord, mor als 71 anys

0
31
Bankia

El fins fa poc responsable del sector de la xufa de La Unió, secretari comarcal de l’organització a la comarca de l’Horta Nord i president del Consell Regulador de la Xufa en diverses ocasions ha mort esta nit passada com a conseqüència d’una greu malaltia. Miquel Muñoz tenia 71 anys, casat i amb dues fills.
Està previst que demà dissabte 28 de gener, a les 16:30 hores, se celebre l’últim adéu a Miquel Muñoz a la Parròquia de Bonrepòs i Mirambell. La capella ardent estarà a sa casa, carrer Verge del Pilar, 16 de Bonrepòs i Mirambell.

Miquel Muñoz va ser un destacat sindicalista de LA UNIÓ de la comarca del’Horta Nord, un gran defensor dels interessos dd’un cultiu com la xufa, del conjunt del sector agrari de la Comunitat Valenciana i un lluitador incansable de les causes dels professionals agraris.

Aquells que l’hem conegut i hem treballat molt amb ell, sincerament, anem a trobar a faltar la seua companyia, la seua forma d’expressar-se i sobretot la seua vehemència en la defensa d’allò amb què creia fermament: el seu País i la terra en la que va treballar i per la que va lluitar al llarg de la seua vida.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here