Milers d’escolars de Torrent gaudeixen del cinema en valencià

591

La campanya 'Cinema en valencià a l’escola' va concloure ahir amb un èxit de participació, que ha fet necessari ampliar el nombre de sessions uns dies més. Així, un total de 3.787 alumnes de col·legis i instituts de la ciutat han gaudit d’esta campanya, organitzada per l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià de l’Ajuntament en col·laboració amb Escola Valenciana, perquè els escolars puguen veure pel·lícules en valencià.

cinema en valenciàAl llarg de dos setmanes s’han projectat a la sala d’actes de l’Ajuntament pel·lícules actuals en valencià per a fer possible que la normalització de la llengua pròpia també arribe al cinema.

La campanya s’ha oferit a tots els centres educatius de Torrent i han gaudit de les projeccions milers de xiquets i xiquetes dels següents centres:

CEIP Miguel Hernández

CEIP Sant Joan Baptista

CEIP El Molí

CEIP Lope de Vega

CEIP Mare de Déu del Rosari

CEIP Joan XXIII

CEIP Federico Maicas

CEIP Les Terretes

CEE L’Encarnació

CEE Torrepinos

Adisto

La Purísima

Monte-Sión

Santa Teresa de Jesús

San José y Santa Anna

Madre Petra

María Auxiliadora

IES Veles e Vent

IES Tirant lo Blanc

IES Serra Perenxisa

 

Gràcies a esta campanya, els escolars de Torrent han pogut veure en valencià Angry Birds, Mascotes, El petit príncep que s’han oferit per als cicles d’infantil i primària i La llum d’Elna i Mil coses que faria per tu adreçades a secundària, batxillerat i cicles formatius.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.