L’ampliació del PAI d'Albalat dels Sorells permetrà albergar les noves oficines centrals de Mercadona

723

El ple municipal de l’Ajuntament d'Albalat dels Sorells va aprovar l’inici del procediment de programació de la unitat d’execució Suz-4 de sòl industrial urbanitzable.

<h2>Mercadona oficinas Albalat dels Sorells</h2>La zona a desenvolupar està ubicada al costat del PAI que albergaran les oficines centrals de Mercadona, concretament a l’oest i estaran connectades formant una gran zona que la mercantil utilitzarà per ampliar la zona d’oficines i investigació R+D+I (recerca, desenvolupament i investigació).

L’àrea total a desenvolupar serà de 45.294'17 metres quadrats, dels quals 26.114'44  corresponen a la superfície que disposarà la mercantil per ubicar les noves instal·lacions; 15.301,10 a vials i 3.878,63 a zones verdes.

"Més oportunitats de treball, negoci i ingressos"

L’ampliació del PAI d'Albalat dels Sorells que albergarà les oficines centrals de Mercadona suposarà un impuls i dinamització econòmic del polígon i, per extensió, del municipi d’Albalat dels Sorells.

La nova aposta de la mercantil per afegir nous edificis i un centre de recerca, investigació i desenvolupament, a més a més de les instal·lacions que ja estan projectades de les oficines centrals és, segons l’alcalde Nicolau Claramunt "una molt bona notícia per a Albalat, perquè generarà en un futur pròxim, moltes més oportunitats de treball, negoci i ingressos per Albalat dels Sorells i servirà per dinamitzar més el polígon industrial de la localitat".

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.