Meliana millorarà l'eficiència energètica de l’edifici consistorial gràcies a una subvenció del Ministeri

715

L’Institut per a la Diversificació i l’Estalvi de l’Energia (IDAE), del Ministeri de Transició Ecològica, ha aprovat el projecte de l’Ajuntament de Meliana per a millorar l’eficiència energètica de l’edifici consistorial.

Meliana AyuntamientoL’actuació està valorada en 124.420,20 €, dels quals el 50% correspondran a l’Ajuntament i l’altre 50% a fons europeus FEDER gestionats i tramitats per l’IDAE.

La previsió és una reducció del 6% del consum. S’actua així sobre l’objectiu específic europeu 4.3.1, d’eficiència energètica en l’edificació i en les infraestructures i serveis públics. En aquestes dependències és on treballa un major nombre d’empleades i d’empleats públics municipals i on s’atén un major nombre de ciutadans i ciutadanes, que també es beneficiaran d’aquesta millora.

Segons l’alcalde i responsable d’Urbanisme, Josep Riera, el projecte “millorarà l’envoltant de l’edifici amb el canvi de totes les finestres exteriors, amb la qual cosa es reduirà la demanda energètica en calefacció/refrigeració i, per tant, el consum energètic i les emissions de diòxid de carboni ”.

Al llarg del mes de setembre, s’iniciaran els tràmits admiistratius per a la licitació de les obres, que hauran d’estar finalitzades aproximadament d’ací a un any.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.