Meliana millorarà l'eficiència energètica de l’edifici consistorial gràcies a una subvenció del Ministeri

638

L’Institut per a la Diversificació i l’Estalvi de l’Energia (IDAE), del Ministeri de Transició Ecològica, ha aprovat el projecte de l’Ajuntament de Meliana per a millorar l’eficiència energètica de l’edifici consistorial.

Meliana AyuntamientoL’actuació està valorada en 124.420,20 €, dels quals el 50% correspondran a l’Ajuntament i l’altre 50% a fons europeus FEDER gestionats i tramitats per l’IDAE.

La previsió és una reducció del 6% del consum. S’actua així sobre l’objectiu específic europeu 4.3.1, d’eficiència energètica en l’edificació i en les infraestructures i serveis públics. En aquestes dependències és on treballa un major nombre d’empleades i d’empleats públics municipals i on s’atén un major nombre de ciutadans i ciutadanes, que també es beneficiaran d’aquesta millora.

Segons l’alcalde i responsable d’Urbanisme, Josep Riera, el projecte “millorarà l’envoltant de l’edifici amb el canvi de totes les finestres exteriors, amb la qual cosa es reduirà la demanda energètica en calefacció/refrigeració i, per tant, el consum energètic i les emissions de diòxid de carboni ”.

Al llarg del mes de setembre, s’iniciaran els tràmits admiistratius per a la licitació de les obres, que hauran d’estar finalitzades aproximadament d’ací a un any.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.