Meliana inverteix 50.000 euros en la millora de les oficines i dependències municipals

0
402

L’Ajuntament de Meliana està realitzant obres d’adequació i condicionament a l’edifici principal amb la finalitat de millorar l’accessibilitat i alguns dels punts d’atenció administrativa. La inversió realitzada en les actuacions serà en total d’uns 50.000 €, i es preveu que estiga finalitzada a mitjan gener.

Meliana-ayuntamiento

Com explica l’alcalde i responsable d’Urbanisme, Josep Riera, “són unes obres necessàries que havien demanat tant la ciutadania com el personal de l’Ajuntament per a garantir un millor accés a l’edifici consistorial i una millor atenció ciutadana”.

En concret, s’està actuant a la zona d’entrada a les oficines i les dependències municipals amb una rampa d’accés des del carrer i en la remodelació de la porta d’accés i dels banys de la planta baixa per tal de garantir-ne l’accessibilitat. A la primera planta, s’està remodelant tota la part sud d’oficines per tal de fer-la més funcional i adaptar-la a les necessitats d’atenció administrativa actuals.

En este sentit, el responsable municipal indica que “la zona on s’està actuant fou plantejada fa més de 30 anys quan les necessitats i la normativa eren unes altres. Ara, s’actua per millorar les instal·lacions”.

L’ajuntament ha aprofitat el final d’any perquè hi ha menys afluència de ciutadans i ciutadanes amb motiu dels dies festius, i també perquè coincidix que també hi ha més treballadors i treballadores de l’Ajuntament lliurant amb motiu

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here