Meliana finalitza la urbanització d’una de les seues eixides naturals cap a l’horta

0
500

Meliana ja ha finalitzat les obres d’urbanització del carrer Garrigosa, una de les eixides naturals des del centre de Meliana cap a l’horta. Esta actuació correspon a la unitat d’execució urbanística núm. 3, que es va aprovar al 1999 i que es va judicialitzar pel que fa a este punt concret. Un procés que no va tindre sentència ferma fins al 2007.

Les obres d’urbanització han consistit en l’ordenació dels subministraments en esta zona, la prolongació de la vorera i la pavimentació i asfaltatge d’este tram del carrer, i han tingut un cost de 40.000 € del total de 250.000 € que ha suposat el conjunt d’actuacions realitzades en la compra i l’enderrocament de la casa i les corresponents adequacions del solar i dels vials afectats.

Com explica l’alcalde i responsable d’Urbanisme, Josep Riera, “era una actuació molt necessària per a l’ordenació urbanística del centre urbà, que estava molt enquistada des de feia anys. En esta legislatura s’han fet tots i cada un dels passos perquè hui la urbanització de la zona siga una realitat”.

Riera ha lamentat que “en 8 anys, els governs populars van ser incapaços de desbloquejar la situació. De fet la compravenda, tots els projectes tècnics preceptius i l’habilitació de les partides pressupostàries necessàries per a l’execució s’han fet des de l’arribada del nou govern”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here