Meliana destinarà la subvenció de la Diputació a la millora d’instal·lacions educatives i esportives

549

Dins del pla extraordinari d’Inversions Financerament Sostenibles impulsat per la Diputació de València, que a Meliana li suposen 380.000 euros, l’Ajuntament de Meliana farà actuacions de millora als centres educatius, vials i al poliesportiu.

Com explica l'alcalde de Meliana, Josep Riera, “una part de la subvenció es destinarà a obres realitzades, com ara l’adequació del carril bici pels carrers Aragó i Via Agusta i el soterrament dels contenidors de l’avinguda Santa Maria. Això permetrà alliberar recursos propis per a altres compromisos, com ara assumir la part municipal de les ajudes per a la Xarxa Llibres que ha impulsat la Generalitat”.

També es faran actuacions de millora i eficiència en l’enllumenat, especialment al carril bici de València a Puçol al seu pas per Meliana. El màxim responsable destaca l’actuació d’eixamplament del vial d’accés a la platja de Meliana des de Port Saplaya (Alboraia), a la gola de Sant Vicent. “Això permetrà garantir una àmplaria suficient per al pas de dos vehicles, amb la millora d’accessibilitat i de seguretat que això suposa en un espai de tanta concurrència com és la platja de Meliana”, ha declarat.

D’una altra banda, la regidora d’Educació, Susana Marín, ha valorat l’actuació en diferents centres educatius. Així, explica com “es millorarà els lavabos dels aularis en què s’impartixen les classes de l’escola d’adults i del taller de jardineria per a persones amb dicapacitat psíquica”. A més, es condicionarà part del pati de jocs d’Infantil del CEIP el Crist i s’adequarà la tanca de la vorera d’accés al centre pel carrer Calvari.

La regidora també valora les actuacions al poliesportiu on, com diu, “es farà una actuació important de sanejament al recinte amb la construcció d’una canonada connectada a la xarxa general on s’enganxaran les diferents instal·lacions existents i el futur pavelló multiusos”. A més, s’asfaltarà l’entorn del camp de futbol i la graderia per a evitar els bassals i per a evitar l’entrada de fang i brutícia a la gespa artificial.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.