Meliana amplia l’oferta esportiva en sala

612

L’Ajuntament de Meliana ha ampliat l’oferta esportiva en sala amb l’ampliació de grups i de modalitats. Així, enguany, hi ha matriculades 108 persones en set grups en les modalitats de ioga (2), pilates (4) i esquena sana (1). Els grups són d’un màxim de 16 persones i les hores mensuals de les activitats han passat de 12 hores a 16 hores.

esport-en-sala-melianaCom explica la regidora d’Esports, Esther Garcia, “les novetats enguany són importants, la primera és que estes activitats han passat a dependre directament de la Regidoria d’Esports”. Cal dir que, inicialment, en la seua posada en marxa fa anys, depenien de la Regidoria de la Dona amb la finalitat de potenciar l’activitat esportiva entre les dones. Un objectiu que hui ja s’ha complit, fet que ha determinat el canvi d’àrea.

A més de l’augment de l’oferta, de les hores mensuals de cada activitat i de la participació, la regidora destaca “l’esforç realitzat per l’Ajuntament en les millores importants que s’han produït en la sala d’activitats dirigides, tant pel que fa a les instal·lacions com al material esportiu de les diferents modalitats”. Enguany s’hi han destinat 5.168, 53 € amb esta finalitat.

Finalment, Garcia incidix en el fet que “este tipus d’activitats es podran potenciar a mitjà termini amb la construcció del pavelló cobert multiusos per part de la Generalitat”. Una actuació prevista en el Pla d’Inversions Productives, Pla Confiança del 2009, que estava bloquejat i que l’actual Equip de Govern ha desencallat i està ultimant amb els servicis tècnics de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.